Beppie de Waal

Beppie de WaalTijdens mijn tienerjaren ontdekte ik mijn passie voor de sport en het helpen van mensen. Zolang ik me kan herinneren heb ik me creatief willen uiten en in de loop der jaren heb ik me hier op diverse manieren verder in ontwikkeld en van mijn passie mijn werk gemaakt.

Na mijn sportopleiding ben ik diverse jaren actief geweest als bewegings-therapeut. Hier heb ik geleerd om het bewegingsapparaat  van mensen te  te observeren, om hun lichaamstaal te lezen. Met als gevolg een specialisatie in rug- en bekkenklachten.

Daarnaast ben ik verder gegaan als eigen ondernemer. Naast het runnen van een Ambachtelijke Kaarsenmakerij organiseer ik diverse workshops voor jong en oud. Mijn creatieve brein staat niet gauw stil.

Al bijna 5 jaar ben ik tevens trotse eigenaar van een Yoga-studio. Ik geniet er van om ervaringen te delen in de hoop andere mensen tools te kunnen geven waar ze in hun dagelijkse bezigheden voordeel van kunnen hebben.  Mede door mijn ervaring als yoga-docent heb ik de kracht en creativiteit ontdekt van mijn innerlijke balans.

Mijn passie is het om deze handvatten te delen met iedereen die daar voor open staat. Wilt u meer van mij weten? Ga dan naar www.inkastudio.nl of naar mijn youtube-kannaal : InkaStudio Yoga in Weert om te zien wat ik allemaal doe.