Camping du Lac

Net buiten Preigney, met een prachtig meer aan de ene kant en een  groot bos aan de andere ligt Camping du Lac. Je wandelt in ongeveer een kwartiertje naar de repetitieruimte in het dorp. De camping heeft 2 sterren; er is een restaurant met een eenvoudige menukaart.

De camping beschikt over 2 ‘mobilhomes’ (stacaravans). In iedere mobilhome kunnen vier personen verblijven. Beddengoed is inclusief (handdoeken en zo niet). Helaas zijn de mobilhomes niet meer te boeken; ze zijn inmiddels gereserveerd door deelnemers aan de zangweek.

Kom je met je eigen camper, dan ontvangt de camping je ook graag. Voor een camperplaats met electra en max. 2 personen rekent men € 12,= per nacht, prijspeil 2018.

Natuurlijk kun je er ook kamperen met de tent. De tent kost € 4,= per dag, per persoon betaal je nog eens € 4,= per dag. Wil je een plek met electriciteit, dan komt daar nog een € 2,25 per dag bij. Allemaal prijspeil 2018.

De camping heeft zelf geen website; algemene informatie vind je hier. Wil je een campingplaats reserveren, laat ons dat dan even weten, dan verzorgen wij dat voor je.