Yoga

In 2021 verwachten we weer een Yoga-aanbod te kunnen doen.

Yoga is een sport die eigenlijk iedereen zou moet uitvoeren.  Zeker in deze tijd waarin iedereen zoekend is naar een balans in hun zo drukke bestaan, waarin iedereen jonglerend tussen alle activiteiten de weg van de dag bewandeld.

Wij leven in een tijdperk waar stress op de loer ligt, en vaak als een rode draad door ons leven loopt. Meestal komen we daar veel te laat achter met de wel bekende burn-out als gevolg en vaak gepaard met diverse lichamelijke klachten..

Helaas is voor velen de drempel  net te hoog om een yoga-zaal binnen te stappen. Vaak denken mensen dat yoga zweverig is en dat je er ook nog eens  heel lenig voor moet zijn………Maar de waarheid ligt daar ver vandaan. Yoga is voor jong en oud, ervaring heb je echt niet nodig.

Yoga beoefen je :

  • als je wilt leren hoe je om kunt omgaan met dagelijkse spanningen
  • als je je conditie op peil wilt houden of juist verbeteren
  • als je af wilt van die eeuwige rug- schouder- of nekklachten
  • als je plezier wilt krijgen in bewegen, je fit en energiek wilt voelen

De omgeving van het dorpje  Preigney in de Haute Saône is geweldig en uitermate geschikt voor yogalessen in de natuur.  Het biedt je de kans om een keer kennis te maken met deze sport. Geef jezelf dat kadootje en ontdek de kracht en creativiteit van je innerlijke balans !!!!!!!

Sonja Scheerman verzorgt de yoga-activiteiten. De tijdstippen waarop yoga zal worden aangeboden worden ter plaatse in overleg met de deelnemers vastgesteld.