Yoga

Nieuw in 2019 is, mede op verzoek van enkele deelnemers van vorig jaar, een Yoga-aanbod.

Yoga is een sport die eigenlijk iedereen zou moet uitvoeren.  Zeker in deze tijd waarin iedereen zoekend is naar een balans in hun zo drukke bestaan, waarin iedereen jonglerend tussen alle activiteiten de weg van de dag bewandeld.

Wij leven in een tijdperk waar stress op de loer ligt, en vaak als een rode draad door ons leven loopt. Meestal komen we daar veel te laat achter met de wel bekende burn-out als gevolg en vaak gepaard met diverse lichamelijke klachten..

Helaas is voor velen de drempel  net te hoog om een yoga-zaal binnen te stappen. Vaak denken mensen dat yoga zweverig is en dat je er ook nog eens  heel lenig voor moet zijn………Maar de waarheid ligt daar ver vandaan. Yoga is voor jong en oud, ervaring heb je echt niet nodig.

Yoga beoefen je :

  • als je wilt leren hoe je om kunt omgaan met dagelijkse spanningen
  • als je je conditie op peil wilt houden of juist verbeteren
  • als je af wilt van die eeuwige rug- schouder- of nekklachten
  • als je plezier wilt krijgen in bewegen, je fit en energiek wilt voelen

Wil je graag weten waarom yoga goed voor je is ?  

Ga dan even naar www.inkastudio.nl/waarom-yoga/ , daar kun je uitgebreid het antwoord vinden op die vraag.

De omgeving van het dorpje  Preigney in de Haute Saône is geweldig en uitermate geschikt voor yogalessen in de natuur.  Het biedt U de kans om een keer kennis te maken met deze sport. Geef jezelf dat kadootje en ontdek de kracht en creativiteit van je innerlijke balans !!!!!!!

Beppie de Waal verzorgt de yoga-activiteiten. Behalve vaste tijdstippen waarop yoga zal worden aangeboden, zal zij ook zoveel mogelijk voldoen aan specifieke verzoeken ter plaatse.

Prijsindicatie € 7,50 per uur.