Chambres d’hôtes

In Preigney zelf is verblijf mogelijk in chambres d’hôtes ‘La Cure d’Art‘ (website).  Wij hebben deze charmante chambres d’hôtes midden in het dorp en op enkele minuten lopen van de repetitielocatie helemaal gereserveerd voor onze deelnemers. Je kunt er via ons een kamer reserveren (via het aanmeldformulier), maar je rekent ter plaatse af rechtstreeks met de eigenaren. Afhankelijk van welke kamer je wilt of beschikbaar is variëren de prijzen van zo’n € 250 (eenpersoonskamer) tot € 375 (tweepersoonskamer) voor de gehele zangweek (6 nachten). Inclusief ontbijt natuurlijk.

Een andere goede optie is chambre d’hôtes La Cure in Bougey, op een kwartiertje rijden – door het prachtige dominiale bos – van Preigney. Nederlandse eigenaresse Annette van Casteren verwent er haar gasten in een oude pastorie (vandaar ‘la cure’) met een prachtige tuin. Zij heeft één 1-2 persoonskamer en twee 2-5 persoonskamers. Prijsindicatie bij bezetting door 2 personen: € 52-60,= per persoon per nacht inclusief ontbijt. Voor de website van La Cure: klik hier!

Er zijn meer mogelijkheden in de omgeving, maar die liggen net iets verder weg. Aarzel niet om ons om hulp te vragen als je toch een andere chambres d’hôtes zoekt: info@zingeninfrankrijk.org.