Chambres d’hôtes

In Preigney zelf is verblijf mogelijk in chambres d’hôtes ‘La Cure d’Art‘ (website) en in enkele huizen die te huur worden aangeboden. Wil je daar gebruik van maken, geef dat dan aan op je inschrijvingsformulier. Wij reserveren dan een kamer voor je. Prijsindicatie: voor een eenpersoonskamer tussen € 250,= en € 325,= voor de hele week (incl. ontbijt). Voor een tweepersoonskamer met ontbijt tussen € 360,= en € 400,=.

Een andere goede optie is chambre d’hôtes La Cure in Bougey, op een kwartiertje rijden – door het prachtige dominiale bos – van Preigney. Nederlandse eigenaresse Annette van Casteren verwent er haar gasten in een oude pastorie (vandaar ‘la cure’) met een prachtige tuin. Zij heeft één 1-2 persoonskamer en twee 2-5 persoonskamers. Prijsindicatie bij bezetting door 2 personen: € 52-60,= per persoon per nacht inclusief ontbijt. Voor de website van La Cure: klik hier!

Er zijn meer mogelijkheden in de omgeving, maar die liggen net iets verder weg. Aarzel niet om ons om hulp te vragen als je toch een andere chambres d’hôtes zoekt: info@zingeninfrankrijk.org.