Gîtes

Een gîte kan in Frankrijk van alles zijn. Het geeft aan dat je onderdak hebt zonder verdere verzorging.

Er zijn twee prachtige gîtes te huur dichtbij La Rochelle. Prachtig in het bos gelegen naast de ruïnes van de abdij van Cherlieu. De website vind je hier.

Verder vind je in de omgeving:

Gîte La Comtessa is een (klein) huis aan de rand van Preigney. Het heeft Nederlandse eigenaren. Het heeft 2 slaapkamers en een badkamer en er is een zwembad(je).  Je wandelt in minder dan 10 minuten naar de repetitielocatie. Voor de website van La Comtessa: klik hier!

Op enkele kilometers van La Rochelle ligt Chauvirey le Vieil. Daar vind je gîte l’Orangerie. Deze gîte heeft Nederlandse eigenaren. Het (grote) huis beschikt over 3 slaapkamers. Een prachtige ommuurde tuin met veel ruimte bied je vanonder de eeuwenoude beuk een mooi zicht over het glooiende boerenland. Voor de website van l’Orangerie: klik hier!

In Bourguignon lès Morey, op minder dan 10 km van La Rochelle, wordt een prachtig ‘natuurhuisje‘ te huur aangeboden, door Nederlandse eigenaren. Het enkele honderden jaren oude huisje is onlangs geheel gerenoveerd met oog voor de oude elementen en toch van binnen zeer modern. Het beschikt over 2 slaapkamers. Voor de website van dit Natuurhuisje: klik hier!

Nog een ‘natuurhuisje‘, maar deze ligt in Vanne, op zo’n 15 km van La Rochelle. Dit authentieke huis (90 m2) uit 1930 heeft een omheinde tuin en schuur en bevindt zich in een agrarisch gebied aan de oevers van de rivier de Saone. Het beschikt over 2 slaapkamers. Voor de website van dit Natuurhuisje: klik hier!

Aboncourt ligt op zo’n 15 km van La Rochelle. Daar vind je een appartement in een ‘grande maison de campagne‘. De verhuurder is (alweer) Nederlands. De acommodatie heeft 2 slaapkamers. Voor meer info over dit appartement: klik hier!

Ook op zo’n 15 km van La Rochelle, maar nu in Villers Vaudey, vind je een ‘maison de campagne‘, omgeven door een enorme tuin met fruitbomen. Met aan de voorzijde een ‘cour’, waar het fantastisch ontbijten is. Het huis heeft 3 slaapkamers. Voor meer info over dit huis: klik hier!