Gîtes

Een gîte kan in Frankrijk van alles zijn. Het geeft aan dat je onderdak hebt zonder verdere verzorging. Wij beschikken over twee gîtes in La Rochelle (naast ‘ons’ chateau) waar je een kamer kunt huren; je hebt dan wel een eigen kamer maar deelt de gîte met andere deelnemers aan de zangweek. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op: info@zingeninfrankrijk.org.

Verder vonden wij in de omgeving:

Gîte La Comtessa is een (klein) huis aan de rand van Preigney (het dorp waar de repetities plaatsvinden. Het heeft Nederlandse eigenaren. Het heeft 2 slaapkamers en een badkamer en er is een zwembad(je).  Je wandelt in minder dan 10 minuten naar de repetitielocatie. Voor de website van La Comtessa: klik hier!

Camping/Bed and Breakfast à Rigaud (Nederlandse eigenaren) in Bourguignon lès Morey, op zo’n 7 km van La Rochelle, heeft verschillende mogelijkheden. Meer weten? Kijk dan op de website van Jenny en Erik Horstman.

Ook in Bourguignon lès Morey wordt een prachtig ‘natuurhuisje‘ te huur aangeboden, door Nederlandse eigenaren. Het enkele honderden jaren oude huisje is onlangs geheel gerenoveerd met oog voor de oude elementen en toch van binnen zeer modern. Het beschikt over 2 slaapkamers. Voor de website van dit Natuurhuisje: klik hier!

Op enkele kilometers van La Rochelle ligt Chauvirey le Vieil. Daar vind je gîte l’Orangerie. Deze gîte heeft Nederlandse eigenaren. Het (grote) huis beschikt over 3 slaapkamers. Een prachtige ommuurde tuin met veel ruimte bied je vanonder de eeuwenoude beuk een mooi zicht over het glooiende boerenland. Voor de website van l’Orangerie: klik hier!