Karina van Eeten

Ik, Karina van Eeten,  ben mixed media kunstenaar, fotograaf en ontwerper.
Naast mijn freelance praktijk als ontwerper heb ik bijna 30 jaar les gegeven op Design Academy Eindhoven en heb ik tevens vele workshops op het gebied van kunst en persoonlijke ontwikkeling ontwikkeld en gegeven.
Momenteel ben ik vooral in mijn heerlijke atelier te vinden of ik trek erop uit met mijn camera in de prachtige omgeving hier.

In mijn werk maak ik veel gebruik van het experiment en toevalligheden. 

Van tevoren heb ik nauwelijks een plan en ik werk dan ook voornamelijk intuïtief. 

Steeds opnieuw kijk ik wat een werk nodig heeft. De techniek is in mijn werk in eerste instantie dan ook van ondergeschikt belang.  Het gaat er vooral om wat ik uit wil drukken en gebruik daarvoor wat ik denk dat daar het beste bij past.